2015 m. birželio 27 d., šeštadienis

Summer Inspiration


Sveiki visi :)

Visų pirma, norėtumėme Jus pasveikinti užsukus į šį visai naują blog‘ą, pavadinimu „New MA Creations“!
 Jei tai būtų ne blog‘as, o knyga ar žurnalas, tai būtinai kvepėtų spaustuvės dažais ir nauju popieriumi, o palietus jų puslapius, šie būtų standūs bei šiugždantys. Ne paslaptis, jog gerai knygai reikia ir atitinkamo pavadinimo, tad mes su Imusic ilgai laužėme galvas, kaip trumpai, aiškiai bei taikliai apibūdinti mūsų darbą. Ir šiam reikalui puikiai tiko „New MA Creations“. Išvertus tai į visiems puikiai suprantamą kalbą – „Nauji „Mados arenos“ kūriniai“.
Tad, tikimės, kad šie kūriniai Jums ne tik patiks, tačiau ir įkvėps Jus naujiems deriniams bei taps tokie pat mylimi kaip ir „Mados arenos“ kūrėjų drabužiai.

Kaip jau buvau užsiminus pradžioje, šią kolekciją Imusic padėjau kurti aš, Liamba. Man tai buvo visiškai nauja patirtis, tačiau be galo smagi bei įdomi. Ir su Imusic dirbti man patiko. Ką čia patiko...buvo šaunu. Net neįsivaizdavau, kad mūsų drabužių skoniai su ja itin panašūs. Keisčiausia, kas nutiko per šias kelias savaites, supratom, kad prieš kuriant drabužį, reikia būtinai pasisakyti, ką kursime, nes kitaip kurtume visiškai tą patį! Prieš pat nosį man Imusic nugvelbė dryžuotos palaidinės bei suknelės modelį. Už tai, tikriausiai, jai niekada ir nebeatleisiu, bet, kaip sakoma, kas pirmesnis - tas gudresnis. Na, palauk, Imusic!

O dabar norėtumėme Jums pristatyti trečiąją kolekciją pavadinimu
 "Summer Inspiration"



Kepurės:
Sijonai:
I Sijonas
II sijonas 
Rankinės:
Suknelės:
Švarkai:
Aksesuarai:
I aksesuaras
Palaidinės:
Batai:
Žiedai:
I žiedai
Vėriniai:
Plaukų aksesuarai:
I P.Aksesuaras
II P.Aksesuaras

Boho Collection


Bohemiško stiliaus ištakos yra čigoniškos stiliaus detalės bei žmonės, kurie gyveno kitokį gyvenimo būdą, nei dauguma visuomenės.
Bohemiškos aprangos pagrindiniai akcentai yra plačios rankovės, moteriškumą pabrėžiančios trumpos ar itin ilgos suknelės, vėjyje besiplaikstantys sijonai, įvairūs margi raštai, nėriniai, masyvūs aksesuarai ir kt.
Visą tai Imusic ir pavaizdavo "Boho Collection" drabužiuose :)

Kelnės:

2015 m. birželio 19 d., penktadienis

Summer Coming

Pirmojoje Imusic kurtoje kolekcijoje pavadinimu "Summer Coming" dominuoja vasariški, madingi bei stilingi drabužiai. Jų pagalba tikrai sukursite tiek stilingą, tiek išvaizdų derinį.
Tikimės, kolekcija Jums patiks :)

Palaidinės: